Idrætscenter og Friluftsbade

Helhedsplan

No items found.

Idrætscenter og Friluftsbade

Idrætscenter og Friluftsbade

Idrætscenter og Friluftsbade

KJØLHEDE arkitekter har udarbejdet en helheds- og disponeringsplan for Aalestrup Idrætscenter og Friluftsbade for Aalestrup Idrætsforening (AIF). Forslaget tager udgangspunkt i et oplæg med ønsker fra AIF’s bestyrelse, samt på baggrund af møder, besigtigelse af stedet og de nuværende aktiviteter.

Eksisterende svømmebade renoveres og mod syd etableres et helt nyt aktivitetsområde med en ca. 500 m2 natursvømmesø til helårsbrug, bålhytte, bålpladser, picnicområder, vildmarksbade, orangeri, saunaer, solpladser, fitnessområde, vandleg mv. Herudover rummer planen også nye beach- og strandhåndboldbaner, udendørs padeltennis baner og udbygning af eksisterende tennis-anlæg.

Det har været vigtigt at sikre en samlet helhedsplan, hvor der skabes optimal synergi mellem de forskellige aktiviteter – at samle aktiviteterne frem for at sprede og at integrere det kommende anlæg, så det indgår naturligt som del af en mulig bypark mod syd og dermed åbner sig op for andre offentlige aktiviteter. Der er udarbejdet forslag til stisammenhænge til det øvrige stinet fx Himmerlandsstien som er en væsentlig forbindelse til nabobyer og et større opland.

Med forslaget fulgte udarbejdelse af tids- & procesplan samt samlet bygge- & anlægsbudget.

ÅR

2021

STED

Aalestrup

BYGHERRE

Aalestrup Idrætsforening (AIF)

SAMARBEJDE

NØGLEORD

Helhedsplan, Disponeringsplan, Idéudvikling, Skitseforslag, Idrætscenter, Natursvømmesø, Beplantning

No items found.