Aalestrup Idrætscenter & Friluftsbade

’Disponeringsplan for Aalestrup Idrætscenter og Friluftsbade’ er udført i samarbejde med AIF. Forslaget tager udgangspunkt i et oplæg med ønsker fra AIF bestyrelse, samt på baggrund af møder og besigtigelse af stedet og de nuværende aktiviteter.

Eksisterende svømmebade renoveres og mod syd etableres et helt nyt aktivitetsområde med en ca 500 m2 natursvømmesø til helårsbrug, bålhytte, bålpladser, picknicområder, vildmarksbade, orangeri, saunaer, solpladser, fitness-område, vandlege o.m.m. Herudover rummer planen også nye beach- og strandhåndboldbaner, udendørs padletennis baner og udbygning af eksisterende tennis-anlæg.

Det har været vigtigt at sikre en samlet helhedsplan, hvor der skabes optimal synergi mellem de forskellige aktiviteter, at samle aktiviteterne frem for at sprede, at integrere det kommende anlæg, så det indgår naturligt som del af en mulig bypark mod syd og dermed åbner sig op for andre mulige offentlige aktiviter. Stisammenhænge til øvrige stinet, fx Himmerlandsstien tilgodeses.

PROJEKT
Helhedsplan & Disponeringsforslag

BYGHERRE
Aalestrup Idrætscenter S/I

STED
Aalestrup

UDFØRT
2021-

ROLLE
Totalrådgiver

SAMARBEJDE
AIF

AREAL

Eksisterende forhold

Perspektivskitse